...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

vineri, decembrie 04, 2009

we rule the world \:D/

Felicitari!!! Suntem cei mai tari!!! \:D/

Astazi, la Gala voluntarilor Crucea Rosie Filiala Iasi a fost desemnata organizatia anului 2009 in Iasi.
Sunt foarte mandra de acest premiu, cu totii am muncit mult si am pus suflet in fiecare activitate si chiar l-am meritat cu varf si indesat.
Simt nevoia sa va multumesc voua, voluntarilor, noi si vechi, mai mari sau mai mici, mai cu experienta sau mai invatacei, ca existati, ca va petreceti timpul liber ajutandu-i pe ceilalti, ca astefel aduceti un zambet in sufletele cele mai necajita si mai uitate de lume.

Fi-ti mandri ca sunteti voluntari la crucea rosie, nu uitati sa respectati intotdeauna aceasta organizatie si sper ca impreuna vom face si de acum in colo numai lucruri frumoase.
aaa si cum va scriu la sfarsitul fiecarui mail: nu uitati sa zambiti ;))

v-am pupat si nu uitati ca noi conducem lumea :D

Niciun comentariu: