...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

vineri, martie 21, 2008

noi?


De cele mai multe ori evitam sa aratam lumii cine suntem cu adevarat?

Cat de mult ati dori sa spuneti ca nu este asa cu totii stim ca este cat se poate de adevarat. folosim masti pentru a ne ascunde adevarata personalitate...de parca ne-ar fi rusine cu propria nostra persoana. Facem asta pentru ca suntem fie prea timizi si nu avem curajul necesar pentru a arata lumii ine suntem noi cu adevarat fie nu suntem multumiti de noi,fie incercam sa fim persoana care credem noi ca ar dori cei din jur sa o vada in noi.


Schimbam masca dupa masca in incercarea de a ii multumi pe cei din jur fara sa realizam ca astfel ne pierdem adevarata nostra personalitate. Uitam ca atunci cand ne punem masca pierdem o mare parte din personalitatea nostra si astefel ajungem,cu timpul,sa ne pierdem personlitatea. Uitam cine suntem cu adevarat si traim dupa "princpiile" impuse de masca pe care o purtam.


Ar trebui sa avem mai multa incredere in noi,in puterea nostra de a ne face placuti fata de cei din jur si atunci nu vom mai avea nevoie de masca. Sa fim sinceri si sa ne acceptam asa cum suntem, chiar daca nu suntem perfecti,chiar daca se vor gasi intotdeauna persoane care sa ne critice ideile,actiunile,gandirea. sa fim noi insine in orice situatie,sa nu ne lasam influentati de societate si vom avea mult mai multe de castigat. unul din castiguri e sinceritatea,fata de noi si fata de ceilalti si de aici vor veni mult mai multe.


Mastile sunt bun doar in tatru si atnci cand participam la un bal mascat...in rest...personalitatea nostra trebuie sa primeze... si daca nici noi nu ne putem accepta atunci cine sa o faca?


3 comentarii:

Anonim spunea...

cliseu;)

Anonim spunea...

Masca apare si atunci cand o persoana nu reuseste sa isi puna in valoare calitatile s-au cand nu are puterea de a realiza ceva...atunci se foloseste de mijloace "alternative" ;)

diana spunea...

de ce este un cliseu?...as zice ca este un adevar...si desi nu sunt prima care vorbeste despre asta,consider ca este necesar sa le amintesc oamenilor inca o data acest lucru...si as dori sa cred ca vor mai fi si alti...poate asa...vom reusi sa scapam de masti...