...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

duminică, martie 09, 2008

...de ce iubim barbatii?...


De ce iubim barbatii? Cate dintre noi ne-am pus intrebarea asta? Cred ca nu ne gandim prea mult la motivele pentru care ii iubim pe barbatii de langa noi...uneori ii iubim si atat...dar cand vine vremea intrebarilor si noi suntem putin aeriene.

Totusi noi avem foarte multe motive pentru care iubim barbatii: Ii iubim pentru ca sunt tandri si gingasi.Iubim barbatii pentru ca ne aduc flori si pentru ca in fiecare dimineata ne aduc micul dejun la pat.Ii iubim pentru ca ei ne inteleg intotdeauna si sunt mereu alaturi de noi la nevoie...pentru ca se simt mandri sa fie alesi. Pentru ca isi cer iertare, atunci cand nici nu te mai astepti. Pentru ca isi cer iertare stangaci, dar frumos. Pentru ca rad de zapaceala, slabiciunea, sau inocenta noastra. Dar nu o fac cu rautate.

iubim barbatii pentr ca nu se inerveaza cand ne vad conducand stangaci si nu se iau de noi cand blocam intersectiile.pentru niciodata ei nu saliveaza uitandu-se la decolteurile noastre generoase,ei doar admira. pentru ca niciodata nu ne fluiera pe strada.Pentru ca niciodata nu vor recunoaste ca sofam mai bine ca ei si suntem mai atente in trafic.

Pentru ca sunt atenti la detalii atunci cand nu sunt total neatenti. Pentru ca ne fac sa ne dorim sa fim frumoase. Pentru ca ne fac sa ii dorim. Pentru ca ne fac sa ne simtim dorite, sau admirate. Pentru ca nu e in firea lor sa planga, pentru ca uneori chiar plang . Pentru ca pot fi badarani de-a dreptul ; pentru ca pot fi, la fel de bine, foarte subtili si fini. Pentru ca le place sa ne dea sperante inutile, de dragul de a ne da sperante, sau de a-si exersa talentul . Pentru ca au vicii, dar uneori sunt dispusi sa renunte la ele pentru a ne face pe plac. Pentru ca ne apreciaza sclipirile de inteligenta (haha, in general ce e mai rar e mai apreciat).

Pentru ca par foarte hotarati, pentru ca si ei se pot razgandi. Pentru ca ne tin in brate. Pentru ca ne inchina cantece, sau poezii. Pentru ca ne asteapta, cu atat mai mult interes cu cat ii lasam mai mult sa astepte

Iubim barbatii pentru ei niciodata nu ne mint,doar omit sa ne spuna o parte din adevar. Pentru ca atunci cand gresesc ne aduc tot timpul cadouri. Pentru ca atunci cand se simt vinovati nu reusesc sa ascunda prea bine asta.Pentru ca reusim sa le citim intotdeauna gandurile si stim ce e in sufletul lor.

Pentru ca, chiar si in spatele celui mai dur barbat se ascunde un suflet de copil spre care are acces doar o singura persoana(EA).Pentru ca planga atunci cand ne vad pe noi plangand,si chiar daca nu vor sa recunoasca au varsat macar o lacrima cand s-au uitat la Titanic.

Iubim barbatii pentru ca sunt barbati si pentru ca nu sunt femei sau altceva,pentru ca fara ei viata nostra ar fi monotona,linistita si fara dureri de cap...pentru ca sunt sotii nostrii,tatii copiilor nostri sau tatii nostrii si ne simtim ocrotite de ei...pentru ca fara ei nu am avea un rost...

Iubim barbatii pentru ca sunt ai nostrii,pentru ca din noi vin si in noi se intorc,pentru ca graviteaza in jurul nostru mereu si mereu ca o planeta greoaie.
Dar ii iubim,cu toate calitatile si defectele lor...ii iubim pentr ca asa e firea noastra...ne planuim viata in functie de ei...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ca intotdeauna sunt de acord cu ce spui.Un lucru e de inteles:femeile trebuie sa iubeasca barbatii si barbatii femeile.Acum depinde doar de modul cum reuseste fiecare sa transmita sentimentele unul fata de altul , cum reusesc sa se cunoasca si mai ales ce inteleg prin "a iubi" , aici e partea mai grea :).Dar oricum , recunosc ca in marea majoritate a situatiilor barbatii se modeleaza dupa dorintele femeilor , asta si daca femeile vor ceva special ;)