...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

sâmbătă, martie 08, 2008

...de ce iubiti femeile?...


De ce iubiti femeile? e o intrebare cat se poate de simpla...cu toate astea sunt multi barbati/baieti care nu vor sti sa-ti raspunda.Vor incepe sa se balbaie si sa se fasticeasca si abia dupa un timp de gandire iti vor da un raspuns asa...ca-n polp.:) Sunt putin care stiu cu adevarat de ce o iubesc pe femeia de langa ei iar acestia vor rapunde imediat fara a sta pe ganduri.

Si totusi: de ce iubiti femeile?

Cateva sfaturi? s-ar putea sa va intereseze ;): iubiti femeile pentru ca sunt gingase si au intatdeauna nevoie de aparare. Iubiti femeile pentru ca ele zambesc frumos copiilor de pe strada...iubiti femeile pentru ca ele sofeaza atent si nu fac accidente in trafic. Iubiti femeile pentru ca va fac cafeaua de dimineata si impreuna cu ele va faceti planuri pentru intraga zi. Iubiti femeile pentru ca se ingrijesc: isi fac unghiile,merg la coafor, isi asorteaza hainele dupa criterii numai de ele stiute. Iubiti femeile pentru ca au din cand in cand mici suferinte: o durere reumatica, o constipatie, o batatura, si-atunci va dati seama deodata ca femeile sunt oameni, oameni ca si voi. Pentru ca scriu fie extrem de delicat, colectionand mici observatii si schitand subtile nuante psihologice, fie brutal si scatologic ca nu cumva sa fie suspectate de literatura feminina. Pentru ca pana si cea mai dura femeie de afaceri e in sufletul ei un copil. Pentru ca au nevoie de toata afectiunea si tandretea voastra. Le iubiti pentru ca sunt mamele copiilor vostrii sau pentru ca sunt mamele voastre. Iubiti femeile pentru ca intotdeauna va asculta si uneori va dau si sfaturi.

Asa cum spunea si Mircea Cartarescu: "Iubiti femeile pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-intoarcem, si mintea noastra se roteste ca o planeta greoaie, mereu si mereu, numai in jurul lor."

Asadar dragii mei iubite-le cat mai mult pe femeile din viata voastra si aveti grija sa le spuneti in fiecare zi cat de mult inseamna ele pentru voi si mai ales de ce le iubiti.
Si NU uitati: daruiti in fiecare zi flori florilor din viata voastra!

Un comentariu:

Anonim spunea...

De ce iubesc fiinta de langa mine?tu ai punctat foarte bine.Si am sa-ti raspund pentru ca eu tin cu adevarat la domnisoare si la gingasia lor.Le iubesc si iubesc pentru ca astfel devin mai optimist , mai activ , mai melancolic si mai doritor de viata.Femeia iti ofera impulsul de care ai nevoie pentru a reusi , de fapt pentru asta sunt femeile.
Cand sunt indragostit ma vad un calator intr-o alta lume , ma simt iubit si apreciat de o persoana pe care o respect.
Iubesc o fiinta suava si dragalasa pentru ca asa pot deveni povestea sufletului ei , mitul meu si romanul de dragoste al celorlalti.