...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

joi, iulie 26, 2012

Pentru Ivona!


Draga mea,
A venit si momentul sa schimbi prefixul :D... felicitari daca ai reusit sa ramai optimista pana aici :)) (glumesc binenteles!)
Lasand gluma la o parte tre sa recunoastem ca ai trait destul cat sa te poti uita inapoi sa vezi cum au mers lucrurile pana aici, sa vezi ce a fost bine, ce lucruri ai putea schimba sau ce ai fi facut diferit si ai suficient timp in fata ta sa poti lua lucrurile de la capat daca e nevoie sau sa te bucuri in liniste de tot ce ai realizat pana aici (daca nu-ti place partea cu linistea nu ai decat sa strigi in gura mare, ce-ti convine tie mai mult!)
Eu nu pot decat sa-ti urez sa ai puterea sa te bucuri de toate visele care iti devin realitate, sa lupti pentru tot ceea ce-ti doresti. Sa iubesti cu toata fiinta ta si toata dragostea sa ti se intoarca insutit... Sa ai intreaga lume la un zambet (toata lumea vrea lumea la picioare, dar eu una sunt de parere ca un zambet e mereu mai bine venit decat un toc). Sa ai grija de inima ta! Sa iti permiti sa faci lucruri nebunesti si sa nu-ti fie frica de greseli atata timp cat ajungi sa inveti ceva din ele.

La multi ani!
Cu drag,
Diana

Niciun comentariu: