...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

miercuri, mai 29, 2013

hurts

In fiecare noapte ma trezesc si-l caut in pat langa mine... nu gasesc decat perna care mirase inca a parfumul lui. E ciudat! si greu... de parca in fiecare minut s-ar mai rupe cate o bucatica din mine. Nu pot decat sa ma gandesc ca intr-o saptamana va fi inapoi si cu toate astea timpul parca se taraste si nu vrea sa treaca mai repede.

Nici odata nu am mai fost departe unul de calalalt mai mult de cateva zile de cand ne-am vazut prima data iar asta face lucrurile cu atat mai grele. Ne facusem noi o promisiune sa nu treaca o zi fara sa ne vedem macar 5 minute si pana sa ne mutam impreuna ne-am tinut de ea! De atunci incoace ne-am petrecut aproape fiecare ora din zi si noapte impreuna... de parca nu ne-ar fi batut inima daca nu o auzeam pe a celuilalt.
A zis ca trebuie sa plece -mereu gasesc ca mi-e greu sa-i spun nu, indiferent de ceea ce-mi cere- asa ca am zis da si am luat biletul de avion pentru a doua zi. Abia dupa ce a plecat mi-am dat seama ca mai bine spuneam nu... dar e asa greu sa spui nu ochilor lui albastri.
Inca o saptamana... am inceput sa numar orele pana imi voi tine inima in brate.

I feel rainy and I can't stop listening to: hurts