...progresam si uitam sa fim fericiti...asa k din cand in cand trebuie sa mai reducem putin viteza sa ne mai uitam in jur si sa incercam sa ne bucuram de viata... de un rasarit de soare, de zambetul unui copil...zambeste si astfel vei fi un pic mai fericit decat erai inainte...

...fericirea e ca lacrima ingerilor...trebuie sa ai grija sa nu o risipesti...si sa o aduni picatura cu picatura pentru a forma un intreg...

vineri, februarie 15, 2013

Happy!

In urma cu trei ani i-am spus ca eu nu sarbatoresc ziua indragostitilor asa ca m-a cerut de nevasta ca sa putem sarbatori logodna noastra!
Am trecut prin atatea impreuna incat uneori avem impresia ca au trecut zeci de ani de cand suntem unul langa celalalt si totusi parca a fost ieri cand s-a pus in genunchi in fata mea si mi-a cerut sa-i fie alaturi pentru toata viata.
La multi ani noua, dragul meu!

Eu te iubesc, in fiecare zi mai mult!


duminică, februarie 03, 2013

...

Deschid in fiecare zi blogul in cautarea celor pe care obisnuiam sa-i citesc... nici eu nu mai scriu.
Nu pentru ca nu mai scriu altii ci pentru ca momentan nu am despre ce scrie.
Viata in Anglia nu-i asa palpitanta iar iubirea pentru el prefer sa i-o marturisesc lui. In loc de scris m-am apucat de citi, macar o carte pe saptamana. Saptamana asta am citit "Memoriile unei gheise" de Arthur Golden, frumoasa carte, v-o recomand cu caldura.
In rest ma bucur de putine zile cu soare si astept vremuri in care totul o sa fie mai bine!